Charlotta Fritsch

Gestaltterapeut, Organisationskonsult och Konstnär

Identitet och uttryck har fascinerat mig hela livet. Själva kärnan. I rollen som AD och varumärkesstrateg stöttade jag många år organisationer att hitta sitt uttryck. Men jag anade att det fanns ytterligare nivåer av medvetenhet att utforska. Under första året på min utbildning till Gestaltterapeut sa min själ ifrån. Jag är djupt tacksam för den tiden jag var sjukskriven för utmattning 2004 då jag gav mig utrymme att omdefiniera mig och mina värderingar, min källa.
Efter flera år med arbete inom personlig utveckling i mångkulturella projekt har jag sedan 2013 verkat som underkonsult inom företagshälsovården med det som är så angeläget för mig. Stöd till en meningsfull och energifull vardag genom stöd till chefer och ledningsgrupper, utmattade och vilsna medarbetare i enskilda samtal och hela organisationer. Kulturutveckling och visionsarbeten som ger hopp om en värdefull vardag. En värdig arbetsmiljö för alla.

"Genom dig blir jag till" sa Martin Buber. Vi behöver alla hitta vårt uttryck och våga höras, bli sedda, finnas.

Är du intresserad av att se mitt CV? Det ligger på LinkedIn

Är du nyfiken på mitt måleri kan du gå hit charlottafritsch.se

Vill du bli kontaktad? Vill du boka tid hos mig? Välkommen att fylla i nedanstående formulär eller mejla mig direkt

Fritsch & co AB Gestaltterapi Chefshandledning och Organistionsutveckling Göteborg

Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter
Charlotta Fritsch Gestaltterapeut

David Fritsch

Auktoriserad Gestaltterapeut, beteendevetare och organisationskonsult.
Kulturutvecklare och färdledare i agila utvecklingsprojekt

Egen erfarenhet av arbetsmiljö, ledning och sammanhang som inte är gynnsamt för medarbetarna är min drivkraft som organisationskonsult och en förmögenhet att ösa ur när jag själv leder förändringsprojekt inom verksamheter som siktar på att hitta sin agila samarbetskultur. Efter mer än tio värdefulla år som ansvarig för driften, arbetet och resurserna kring  databaserna på Göteborgs Universitet har jag nu tagit steget ut mot att verka för att bidra till mer och fler hälsosamma sammanhang för människor och deras uppdrag.

Vill du se mitt CV? Kolla på LinkedIn

Fritsch & co AB Gestaltterapi Chefshandledning och Organisationsutveckling Göteborg

Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter

Samarbetspartners

Vi är glada, stolta och tacksamma för alla våra samarbetspartners, kunder och communities
Barrett Values Center Avonova https://malungselnat.se/malung-salens-foretagshalsa/ Siljagruppen Inner Development Goals https://www.gestaltterapeuterna.se/ https://gestaltisverige.se/
https://www.bryohm.se/?utm_term=bryohm&utm_campaign=Brand+searches+-+Bryohm&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=2707928707&hsa_cam=20081850899&hsa_grp=148148533665&hsa_ad=657389184413&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-2033681669174&hsa_kw=bryohm&hsa_mt=e&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gclid=Cj0KCQjwhL6pBhDjARIsAGx8D588aYVUwBKbGUdN2Zy6WqIlQ6z0FkCDE5bGpc3h1bQfbS_9ESGhljAaApWXEALw_wcB FGO www.gisk.org